TILBAKE

NYHETER!!

 

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN !!

Håper alle får ett bra 2013 med sine 2 og 4-bente venner..

Fórtispen  Kneikas Selina "Zippan" har egen blogg.. Denne startet hun i Desember 2012. Ta gjerne en tur innom bloggen. http://rottisbloggen.wordpress.com/

4. Januar: Reiste til Rune Åneby og parret Kneikas Ratcha med Ilko von der Lauterbrücke. Hadde et heng på 15 minutter. Virket som om det var litt tidlig på dag 14.

6. Januar: Ny tur til Rune. I dag ble det ett heng på 30 minutter. Det virket mye bedre i dag.. Dag 16 var nok perfekt..

8. Januar: Ny tur til Rune. Wow.. Natt og dag fra forrige parring. Nå var løpet over og Ratcha var overhodet ikke interessert i parring.. Tok i stedet nye bilder av Ratcha.

16. Januar: Får igjen Kneikas Stella som er nesten 16 uker gammel. Eieren har fått helseproblemer og vil bli lagt inn for behandling i 3 måneder og kan således ikke ta vare på valpen. Hun kommer hit på mandag 21 Januar 2013. På bildene på siden "Valpekull Bilder" vil dere se henne som Tispe 3. Når hun kommer vil det bli tatt nye bilder. Hun ble kjøpt for 14.000,-. Hun vil bli solgt litt rimligere ved rask avgjørelse. For mere info, ta kontakt.

19. Januar: Var på besøk hos Kneikas Selina og Kneikas Sirena. Begge er fórtisper og bor i Värmland/Sverige. De har det kjempefint hos fórvertene Monica og Marie Louise.

24. Januar: Kneikas Stella flyttet til Sandefjord. Hun slo seg til ro direkte og trives godt.

31. Januar: Kneikas Ratcha har vært på ultralyd og er drektig.. Valpene forventes født ca. 8 mars 2013.

 

 

 

        TILBAKE